Uncategorized

BYE GÖTEBORG!

Hello! Jag sitter på tåget på väg mot Sthlm nu IDAG är dagen med stort D,jag flyttar tillbaka! Det känns så overkligt blev blödig IGEN i taxin på väg till centralstationen.. men är så taggad och pepp på detta! Kommer sakna ihjäl Sai och Adrian så mycket men vi kommer ses så fort jag är ledig. Tänkte att vi ska ta alla era frågor om just det i en video nu när jag är i Sthlm!

Btw fick sms om att mina nya kamera har landat hos posten i Sthlm så ska hämta ut den idag om jag hinner!! WIIIE så kul med ny kamera!! 😀

Har såklart glömt mina hörlurar till datan hemma i gbg .. så kan ej redigera på tåget så frustrerande ville bli klar med en video som jag och Matilda spelade in här om dagen. Men ni får den imorgon istället. Direkt när jag kommer fram till Sthlm så ska jag nämligen till Bobby och sätta om mitt löshår för de är kaaaos! Så vi hörs later ❤️

Den här looken la jag upp för några dagar sen tänkte skriva här exakt vad jag använde:

Alla produkter är ifrån Make Up Store förutom fransarna.

  • Foundation SCULPT EXCELLENCE COCONUT
  • Concealer COVER ALL MIX
  • Loose Powder PALE
  • Contour SMOG
  • Bronzing Powder GOBI
  • Brows TRIO BROW
  • Eyes 12 SHADES OF COLOR
  • Fransar Your Lashes EVIE
  • Highlight Tri Glam

You Might Also Like