Vardag

SHITTY

Heeeeeeeeej! Asså förlåt verkligen för noll livstecken jag har vart så fruktansvärt sjuk!! Kan seriöst typ inte minnas jag mådde så här kasst.. det här är min första feberfria dag och första dagen hela flytten är klar.. så ni fattar själva flytta + feber.. har vart totalt nollställd i kroppen, sovit dåligt, knappt haft aptit. LIVET SUGER SOM SJUK. Förlåt om jag är negativ men jag hatar att mitt år börjar så här bajsigt har ingen jävla tid för att ligga i en säng och ruttna.

Blir typ stressad, man ville liksom ha en cleeean and fresh start, no here u go with a shitty cold. Haha!! Nä nu får jag ge mig.

Annars så har flytten gått bra! Lägenheten är mysig men den behöver styras upp och städas osv, men pedant och manisk som man är så har jag ändå lyckats bli klar med kök och badrum! 🙂 nu ska jag försöka börja fixa mig ska åka in till stan en snabbis! Vi hörs! P&K <3

You Might Also Like