Uncategorized

DO’S & DONT’S – 2018

Hi Dolls! Asså seriöst kan vi diskutera om vilken koma man hamnar i under jul? Man bara äter o äter , sover äter och sover? Haha är seriöst typ trött. Men är så jävla redo för nyår vill ha det nu HELST igår 😉 är så redo att kasta 2017 långt åt helvete. Sa typ samma sak förra året? Så vi får ju hoppas att 2018 faktiskt levererar..

Tänkte skriva lite utav mina mål inför nästa år typ DO’S & DONT’S.

  1. STAY AWAY FAKE ASS PEOPLE NI ÄR EJ VÄLKOMNA UNDER MITT 2018.
  2. FOKUSERA PÅ DIG SJÄLV OCH DINA MÅL.
  3. MITT VÄLMÅENDE
  4. GÖRA MER UTAV DET JAG ÄLSKAR.
  5. GÖRA MER TV/PROGRAMLEDA.
  6. RESAAAAAAA!
  7. TA MITT FÖRETAGANDE PÅ MER ALLLVAR!!
  8. LÄRA MIG ATT REDIGERA BÄTTRE BILD/VIDEO.
  9. JAG VILL SE KYGO LIVE! (#FANGIRL)
  10. VA FKN AMAZEBALLZ BÄST PÅ ALLT JAG GÖR <3

Vad har ni för mål och planer inför 2018? 🙂 

Bjuder på lite bilder från året som gått!!

You Might Also Like