Shopping

Den ultimata julklappen till pappa!

Jag har alltid tyckt att det är otroligt svårt att veta vad man ska köpa i julklapp till männen i familjen. Tycker tillochmed att det kan vara svårt att veta vad jag ska köpa till Adrian men Pappa är nästan svårast. Det känns som att man alltid bara drar till med en parfym eller något annat! I år har jag däremot köpt något som jag verkligen vet att han behöver och kommer att uppskatta!

Pappa har en märkesklocka och de flesta märkesklockorna stannar efter ett tag om man inte har dem på sig vilket jag vet att min pappa stört sig sjukt mycket på då han måste ställa om tiden om han inte använt den på en dag. Googlade en del och fick då tips om att det han behöver är en Watch Winder. Du fäster klockan på en kudde i boxen och sedan snurrar den lite då och då för att hålla igång uret! Super smart!!!

Jag tror inte ens att pappa vet att det finns en sådan men jag är övertygad om att han kommer att bli jätte glad!

Jag hittade en riktigt snygg på http://www.klockgiganten.se . Den är stilren och har små lampor inuti som ger ett snyggt ljus över klockorna. Det finns flera olika men jag valde den med plats för två klockor eftersom jag vet att pappa brukar variera 🙂

länk direkt till produkten: https://goo.gl/uDvGA9

Uppger ni ”JASMINE15” i kassan så får ni 15% på hela köpet!

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply