Resor

Sääääämst!

Hejsan hoppsan! Tanken va att ni skulle få ett mega inlägg i söndags på tåget på väg hem men nej lille JASSE hade så mycket med en video så satt som en manisk människa från Sthlm till Gbg och redigerade sönder.

Sen så ska jag va helt ärlig glömde bort bloggen helt igår. Börjar sakta men säkert känna hur jag seriöst måste här ifrån till solen. Jag har noll energi när jag kliver upp och känner samma känsla under hela dagen. JÄVLA VINTEER! Måste till Apoteket och köpa D vitamin de brukar fungera ?

Aja min helg i Sthlm va så trevlig men dock alldeles för festligt om ni förstår vad jag menar. Typiskt den staden ALLTID FEST. Hehe! Men asså träffade så sjukt mycket nytt folk som va helt underbara! ?

Min barndomsvän Nikeisha hade även premiär för sin lång film ”para knas” som ni förövrigt borde se!! Hur fett är de inte att min vän har gjort sin egna långfilm?! Så coolt! Hon har även flyttat till USA, SÅ BLOGGEN vi kommer åka snart väldigt snart ..

Haha!! Jag och nikki på hennes premiär kväll på efterfesten,bilden säger allt ..

här är jag och nikiii Haha på hennes efterfest Och en liten bild från cholés event förra torsdagen! Så mys och träffa gamla vänner och nya <3

P&K

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply