Vardag

HAPPY DAYS :)

Hello babes! 

Jag sitter på Mtr-tåget på g mot Sthlm nu. Ska på lite jobb möten och träffa familj! Asså de har hänt så mycket denna veckan?!

Haha asså seriöst nu från ingenstans så bara vänder allt! Karma? YES.. Det känns som jag och Adrian har haft motvind ett tag. Men allt börjar klarna upp nu och det känns så jävla bra. Han är verkligen min Ride or Die. Folk har fett mycket att säga om oss men det dom inte förstår är att vi har gått igenom så mycket som har gjort oss så starka i dagsläget. Det känns verkligen som att vi kan klara av allt.  Och ja vi bråkar? Exakt som alla par gör, man möter på motgångar shit happens that’s life! Men våran kärlek kan ingen ta ifrån oss. 

Nog om det,när jag kommer fram så ska jag förbi Make Up Store och hämta upp min beställning som jag tänkte visa er på Instagram nästa vecka så håll koll!  🙂

Snart firar vi tre år!! Fattar ni hur sjukt fort tiden har gått?! Love u my soulie.

P&K

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply