Göteborg YOUTUBE

MÅNDAGSPANIK?

Hello Babes! Hur har eran måndag varit? 

Själv så försov man sig, Seriöst fick PANIK! Vaknade imorse utav Sai och så tänkte jag att kl va typ 7 på morgonen för ibland väcker han mig då. Får panik och börjar leta efter min telefon som tydligen har dött och hittar den ej, väcker Adrian för att jag får panik ( haha som ett barn) för att jag inte hittar hans telefon så jag kan se vad kl är. När jag väl hittar den så ser jag att kl är 09:50. Alltså 10 minuter innan jag va på plats där jag skulle bli upphämtad..Kände exakt som scenen i ”Ensam hemma” när dom inser att dom har försovit sig haha började typ gråta för att jag blev så stressad. Typiskt mig kan verkligen få panik i stress relaterade moment MÅSTE jobba på det.

Iallafall när jag kom fram dit jag skulle så hämtade Jiar ”Tarzan” mig och vi åkte till hans kontor som ligger lite utanför stan i Göteborg. Han har lärt mig lite mer om Youtube och hur allt fungerar eftersom han har gått och blivit ett pro!! Beundrar verkligen Tarzans glöd i allt han gör så sjukt inspirerade, han är verkligen ett bevis på att man kan lyckas i våran bransch snabbt om man vill!

Vi spelade iallafall in TVÅ nya videos som snart kommer upp på våra kanaler KUL VA? 🙂 

P&K SÅ HÖRS VI SNART IGEN <3

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply