Vardag

UPDATE!

Hej bloggi!

Hur mår vi? Jag lever iallafall, men har fortfarande ingen bra fungerade telefon, har en Låne-telefon just nu som seriöst inte vill samarbeta med mig, thank god att jag har datan! Iallafall, jag har dom senaste dagarna faktiskt börjat jobba med ett projekt som har vart igång i snart ett år men de har liksom inte hänt något först nu. OCH detta är verkligen AMAAAAZEBALLS!! 😀

Asså jag hoppas hoppas hoppas verkligen att ni kommer gilla det här projektet lika mycket som jag gör!! Jag har velat göra detta så länge nu, och det känns nästan overkligt att allt är på rullande band nu.. vill typ fälla en glädje tår just nu medans jag skriver haha!! Jag kan knappt hålla mig vill bara berätta för er nu nu nu.. Men de får tyvärr vänta lite till.

Men kan avslöja en annan rolig sak och det är nämligen att jag ska byta bloggportal snart, har verkligen haft det bra här på Blogozine så tusen tack för min tid här! Men jag känner för en nystart, ny blogg & nytt år! Detta innebär alltså att jag kommer blogga mer nu framöver, Jag är så taggad hoppas ni också är det!! 😉

PUSS SÅ LÄNGE MINA FINA!

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply