Skönhet Skönhetsbehandlingar

Julklappstips!

(I samarbete med Belissas.)

En grej ni ofta frågar är vad jag gör för att hålla mina tänder vita. Jag har testat tandblekning på klinik förut, men lat som man är så vill jag kunna bleka tänderna hemifrån också! Förra året så började jag med Belissas ”Be White Kit” . Jag är väldigt nöjd med produkten då jag faktiskt har sett resultat 😀 Jag tänkte iallafall tipsa er om den bästa julklappen i år och jag självklart löst en rabatt kod till er om ni är sugna på att testa be white kitet!  😉 KODEN: JASMINE50 ger er 50%

Jag tänkte visa er nu steg för steg hur man använder Be White kitet för det ser mer komplicerat ut en vad det är, är verkligen så positivt överraskad över hur enkelt det är att bleka tänderna hemma SJÄLV. 

Vi sätter igång!

STEG 1. Öppna batteri luckan på lampan och plocka bort plast filen från batterierna. Stäng sedan luckan

 

STEG 2. Forma dina tandskenor med hjälp utav hett vatten. Forma skenan runt varje tand så allt sitter på rätt plats!! Gör både över och under.

STEG 3. Borsta tänderna NOGA. Skruva av den lilla plastkorken och ersätt med munstycket som följer med i kittet. Applicera en tunn linje

  

STEG 4. Placera skenorna på tänderna och bit ihop! Placera lampan utanpå, LÅT verka i 20 – 40min.

STEG 5. När behandlingen är klar, skölj munnen  och borsta tänderna noga!

Repetera denna processen i 3 – 10 dagar! 

Hur enkelt?! Detta är verkligen den ultimata julklappen!! 

You Might Also Like