Vardag

Vi försöker igen!

Hej allihopa!

Jag har vart så off på min blogg i know. Men tänkte att jag iallafall ska försöka hålla den igång, trots youtube och insta (följ mig där för är mest aktiv på de två plattformarna)

Okej så vad händer i livet? Jag och Adrian har just jobbat klart med ännu en säsong utav Studio Paradise. Sjukt att de är den tredje säsongen vi leder? Tiden går så fort. TÄNK att de är november nu också? Jag fyller liksom år om någon vecka! ?

Men nu till den roligaste nyheten och det är att vi har skaffat hund, VÄRLDENS FINASTE VALP? Jag älskar honom, han är pitbull & bully. Så de kommer bli en stor hund. Jag har bara haft ganska små hundar innan så detta kommer nog bli en liten utmaning, men de är det som kommer vara roligt också! Jag älskar djur speciellt hundar om ni inte har märkt det. Jag tycker dom är helt fantastiska djur!

Här har ni lilla Sai, vi har gett han ett japansk namn, Adrian är ju lite smått besatt utav den japanska kulturen.

P&K

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply