Göteborg Samarbete Skönhetsbehandlingar

CELLOX + SOMMAR 

Hej babes!! Innan sommarn så fortsatte jag min cellox hos bästa Emma Hildesson här i GöteborgPlaza DI Laura! Jag måste bara säga att det har vart så sjukt värt (även om min behandling inte är klar ännu) så har jag märkt sååå mkt resultat denna sommaren. När jag var i Grekland behövde jag inte ens raka mina ben på två veckor?!?! Fattar ni hur skönt det va? Oh kan knappt vänta tills hela behandlingen är färdig kommer bli så skönt! 

Jag ska snart tillbaka till Emma för att fortsätta min cellox måste dock bli lite blekare innan, för man får liksom inte va för brun när man gör detta. Så nu till hösten ska vi köra igång igen wihoo!! 
Vill du boka tid hos Emma som sköter mina behandlingar för både ansikte och kropp så länkar jag henne HÄR!

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply