Göteborg Resor Vardag

Im back!

HEY älsklingar!!! 
Jag har haft så så så mkt kul senaste månaden så jag va otrogen mot bloggen med Instagram och youtube. Hehe jag gillar ju och blogga!! Men jag älskar att få er att se allt så mycket som ni kan ex i videos eller bilder! Men tänkte ändå slänga iväg ett litet inlägg om mina senaste dagar. 
GREKLAND VA AMAAAAAAZING❤️ jag är kär i ios föralltid..

Vi har chillat en del sen vi kom hem  eller jag har chillat. Adrian har börjat sitt nya jobb som driftchef på station 16 här i Göteborg, so proud! Han är verkligen duktig på allt som har med resturang och göra. Jag själv har vart sjuk fram och tillbaka men nu börjar jag äntligen känna mig 100% frisk. Bortsett från att jag är i Göteborg så var jag faktiskt uppe i Sthlm härom dagen för att träffa min familj och vänner. 

Och vet ni vad jag har blivit faster till världens sötaste lilla bebis!! Jag hann även hänga hos min extra pappa Bobby så vi kunde sätta in nytt tejp hår eftersom de va KAOS efter Grekland..  Så med andra ord va Sthlm great!! 😀 
Här har ni lite bilder från senaste dagarna ❤️

P&K

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply
  Nisha
  juli 18, 2017 at 8:10 f m

  Hej!! Du är min största idol. Jag vill gärna träffa dig. kan du böi vän med mig på snap? jag har frågat vän på dig. Jag vill också chatta mef dig på insta.

 • Reply
  Nisha
  juli 18, 2017 at 8:10 f m

  Hej!! Du är min största idol. Jag vill gärna träffa dig. kan du böi vän med mig på snap? jag har frågat vän på dig. Jag vill också chatta mef dig på insta.

 • Leave a Reply