Göteborg Vardag

Balkong fix!

Hello! Igår åkte jag och Melina till Bauhaus för att inhandla lite nytt till balkongen! Det var läge att den fick sig en liten mys hörna för jag ääääälskar balkong häng! Och det blev verkligen så mysigt!! Jag köpte sånt ”bambu” liknande insynsskydd och den pyntade vi med en solcellsslinga. Och världens sötaste solcells Buddha! Adrian älskar Buddhor i inredning and me to! 

MEN det absolut bästa köpet igår va citron trädet!!! Jag är kär, de är så fint med citron träd! Nu vill jag typ få gröna fingrar och plantera massa nya blommor och växter! Det blev även en matta istället för att lägga golv! Små saker kan göra så mycket, jag älskat iallafall våran nya hörna på balkongen 😀 

Kolla så coosy det blev igår kväll när solen gick ner 🙂 

P&K

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply
  Sarali
  maj 28, 2017 at 5:25 f m

  Hello Jasse, följt dig och både Paulina ett tag nu och undrar vad som hänt mellan er? Är ni fortfarande vänner?

  Kram

 • Reply
  Sarali
  maj 28, 2017 at 5:25 f m

  Hello Jasse, följt dig och både Paulina ett tag nu och undrar vad som hänt mellan er? Är ni fortfarande vänner?

  Kram

 • Leave a Reply