Göteborg Vardag

Sundayz

Well Hello babes! Jag gjorde det dummaste mot mig hals igår.. åkte båt och de var liiiite blåsigt och kallt så idag är min hals fucked.. 🙁 

Men har typ feeling och vill dra ner till en blomster affär för att hitta lite blommor till våran balkong. Den måste styras upp man vill ju kunna sitta och mysa där ute!! Vi har en ganska stor hörn balkong. Men måste köpa typ ett vindskydd innan jag börjar inreda.. för de blåser så fruktansvärt mycket. Så det känns ovärt och fixa innan det är uppriggat för de kommer typ blåsa iväg annars.. 

Så om ni har några tips på vindskydd som ändå är snygga PLZ HOLLA AT ME! ❤️

P&K

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply
  Josefin
  maj 29, 2017 at 7:59 f m

  jag älskar dig så himla mycket för att du och din pojkvän gör ju jättebra och duktiga vlogg och LOOKBOOK som jag alltid tittar och ser på, och du och din pojkvän är bäst, snäll och cool. och jag hoppas att du och din pojkvän kommer nån gång hitt till Kalix eller till Haparanda så att ma kan få ta och träfffa dig och din pojkvän också så att man kan få ta en selfie på dig och din pojkvän och jag tillsammans. för att det skulle vara jättekul. )

 • Reply
  Josefin
  maj 29, 2017 at 7:59 f m

  jag älskar dig så himla mycket för att du och din pojkvän gör ju jättebra och duktiga vlogg och LOOKBOOK som jag alltid tittar och ser på, och du och din pojkvän är bäst, snäll och cool. och jag hoppas att du och din pojkvän kommer nån gång hitt till Kalix eller till Haparanda så att ma kan få ta och träfffa dig och din pojkvän också så att man kan få ta en selfie på dig och din pojkvän och jag tillsammans. för att det skulle vara jättekul. )

 • Leave a Reply