Skönhet

Återfukta!

Hello! 

Jag har lyckats bli sjuk typ, seriöst jag blir alltid sjuk när det är bra väder ute? Hur? .. Min hals är helt svullen. Orkar ej med nån konstig förkylning nu, jag vill ju va ute i solen och njuta!! Men detta förklarar ju varför jag har vart så trött. 

Så idag tänkte jag passa på att göra tråkiga saker om jag ändå ska må dåligt haha..  Eftersom jag inte har nått as kul att dela med er idag så tänkte jag visa en ny kvällsrutin jag har börjat med. Jag fick enGlamglow mud i min goodie-bag från eventet med Kicks här i Göteborg. OCH den är verkligen TO DIE FOR. Den doftar så somrigt med en touch utav kokos! Jag har börjat använda den 3 gånger i veckan innan jag går och lägger mig, för att bli lite extra återfuktad. (Detta är ej sponsrat) ville bara tipsa er om den har mud masken som jag tycker är amazing!! 

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply