Göteborg Kläder

Äntligen!

Hello peepz!

Jag hamna seriöst i en koma efter att vi va i Sthlm i en vecka VILLE BARA SOVA! Och de är typ det jag gjort sen jag kom hem haha och städat!! Har seriöst stor städat i två dagar haha! Vi har ju slutat med studio paradise nu så de känns så skönt att bara få va i våran lägenhet utan att tänka på att behöva packa om några dagar igen!

Idag var jag iallafall och tog en fika med bästa Miranda! Jag lärde känna henne när vi gjorde ett samarbete med replay! Love her sån cool lady! Vet ni mer vad för nice som hände idag!! ADRIAN HAR RAKAT SIG! Min baby är tillbaka❤️

Aja! Tänkte bjuda på två bilder jag tog här on dagen i gamla stan..

Skor från Affingos.

Kläderna hittar ni hos Chiquelle. 
P&K ❤️

You Might Also Like

8 Comments

 • Reply
  Sushila
  maj 18, 2017 at 10:00 f m

  Åh Gud va snygga skor! Vad har du för storlek? Passar skorna?. Vill köpa dom och vill inte köpa fel sko storlek därför undrar om dom passar dig? ??

  • Reply
   Jasmine Gustafsson
   maj 19, 2017 at 9:56 f m

   Strl 36 har jag! dom satt bra! Även fast jag är liten! 😉

 • Reply
  Sushila
  maj 18, 2017 at 10:00 f m

  Åh Gud va snygga skor! Vad har du för storlek? Passar skorna?. Vill köpa dom och vill inte köpa fel sko storlek därför undrar om dom passar dig? ??

  • Reply
   Jasmine Gustafsson
   maj 19, 2017 at 9:56 f m

   Strl 36 har jag! dom satt bra! Även fast jag är liten! 😉

 • Reply
  Anna
  maj 24, 2017 at 6:59 e m

  Vart är dina skor ifrån??

  • Reply
   Jasmine Gustafsson
   maj 26, 2017 at 12:26 e m

   Nelly! 🙂

 • Reply
  Anna
  maj 24, 2017 at 6:59 e m

  Vart är dina skor ifrån??

  • Reply
   Jasmine Gustafsson
   maj 26, 2017 at 12:26 e m

   Nelly! 🙂

  Leave a Reply