Göteborg Vardag

Hållkäften snälla

Hello babys!

Hela helgen har vi totalt njutit utav vädret. Vi har spelat boule, mini golf och druckit massa Rose! Life! Allt har vart 10p älskar livet här i Göteborg man bara CHILLAR..
 

Har tänkt på en sak idag. Livet är så jävla nice, om man tänker positivt. Har verkligen försökt lägga min energi på annat nu för tiden än massa onödig huvudvärk. Men även om jag har flyttat från årers drama stad så känns de som att den vidriga negativa energin där bland folk ändå når mig ibland. Vilket är fett störande, när ska folk lära sig att leva sitt egna liv och växa upp?  Im like whut vi är liksom vuxna nu. Är fett trött på att människor tror att dom kan bete sig hur dom vill. News flash.. Karma. Jag är iallafall fett klar med den skiten. Hållkäften snälla.

 
Men iallafall, JAG mår fett bra i mitt liv och i min relation. Det var länge sen jag faktiskt kände att mitt liv va så här stabilt. Glöm ej hur fett det är att leva, klyschigt as fuck men så sant!

 
Nu ska jag mysa med min älsklings sambo. Feeet kyss peeeps! 

Foto: Jonatan Jungebrant

P&K

You Might Also Like

4 Comments

 • Reply
  Maria
  maj 10, 2017 at 12:28 f m

  Hej jasse. Jag jobbar natt ibland o passar på o skriva till dej. Tycker mycket om dej. Du är naturlig och öppen. O verkar bry dej om andra. Kollar på dina filmer så bra. Tror det kommer gå bra för dej. Jag gillar killar men för det måste jag säga vad vacker du är. Hoppas du och sin kille har det mysigt ihop. Jag bor i Stockholm och kär men har inte sagt det till honom. Skulle kunna gifta mej med honom så mycket tycker jag om honom. Haft otur med killar men den här är äldre o känns tryggt. Ser framemot dit blogg ande och dina filmer. Är också mycket för inredning. Stor kram fina ha det toppen. ????

 • Reply
  Maria
  maj 10, 2017 at 12:28 f m

  Hej jasse. Jag jobbar natt ibland o passar på o skriva till dej. Tycker mycket om dej. Du är naturlig och öppen. O verkar bry dej om andra. Kollar på dina filmer så bra. Tror det kommer gå bra för dej. Jag gillar killar men för det måste jag säga vad vacker du är. Hoppas du och sin kille har det mysigt ihop. Jag bor i Stockholm och kär men har inte sagt det till honom. Skulle kunna gifta mej med honom så mycket tycker jag om honom. Haft otur med killar men den här är äldre o känns tryggt. Ser framemot dit blogg ande och dina filmer. Är också mycket för inredning. Stor kram fina ha det toppen. ????

 • Reply
  Mathilda
  juni 1, 2017 at 6:04 f m

  Helt rätt! Ingen har rätt i att lägga sig i eran relation, vi står i samma läge då vi får en hel del negativa kommentarer om vårt förhållande. Keep on going! DU är grym! Så snygg, så rolig och verkar vara en toppen tjej!

 • Reply
  Mathilda
  juni 1, 2017 at 6:04 f m

  Helt rätt! Ingen har rätt i att lägga sig i eran relation, vi står i samma läge då vi får en hel del negativa kommentarer om vårt förhållande. Keep on going! DU är grym! Så snygg, så rolig och verkar vara en toppen tjej!

 • Leave a Reply