Samarbete Skönhet YOUTUBE

Massa nyheter!!

Hejsan och förlåt för att jag har vart sämst på att blogga. Men det har blivit lite utav en både bra och dålig vana att ta lite paus under helgerna. Det är skönt ibland! Men har haft en väldigt lugn och skön helg i Göteborg med fina vänner.

MEN HALLÅ, här om dagen fick jag äntligen avslöja mitt senaste samarbete! Det är med inga mindre en MAKE UP STORE. Jag ÄR såååååå taggad och glad över att vara deras ambassadör!! Jag har alltid älskat Make Up Store, och kan säga att alla människor jag hittlis har träffat och fått jobba med är helt AMAZING så fina människor! HUR KUL babes?! Åh jag är så taggad det kommer bli ett bra år med massa spännande projekt! 😀

För er som är sugna på ett nytt Youtube klipp så finns det nu! PUSS

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply