Studio Paradise

Så lyckat!!!

HEY DOLLS! Jag har ju vart hemma i Sthlm i 3 dagar för jobb och annat mys! ASSÅÅÅ det gick så jävla bra i tisdags förstår inte vad som hände jag som va så nervös men allt gick verkligen sååååå bra!! Shit va kul de var. Älskar att jobba med dessa människor i produktionen och med mitt hjärta Adrian. De kan liksom inte bli tråkigt när de är vi två. 

Shit fattar ni hur lyckligt lottade vi två är som får göra allt detta tillsammans. Han är verkligen min soulie och vapendragare alla dagar i veckan ❤ Aja MISSADE ni studio paradise så finns de HÄR

Igår var jag på lite event med Rosanna och Douglas. Soo coosy! Men är helt död nu på väg hem från Sthlm. Längtar efter min baeeeee! Ska redigera klart en video nu! Blog u tomorrow ❤

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply