Studio Paradise Vardag YOUTUBE

Påsk helgen!

Hello babes! 🙂

Hoppas ni har haft en jätte fin påsk helg, det har iallafall jag haft. I fredags så åkte vi hem till Adrians pappa och åt påskmiddag super mys! Hans pappa och hans sambo är sååååååå jävla bra på att laga mat. Det är ju Adrian också, sån lyx med resturang människor!! I lördags så åt vi middag med lite vänner och min fina Matilda var också med! Efter middagen så gick vi förbi Hermansson och hade lite PH-Reunion med massa gamla deltagare, så kul! Det blir aldrig tråkigt när man är massa paradise deltagare haha alla är så jävla stökiga!

Så igår låg vi hemma hela kvällen helt utslagna, jag kan ju som sagt inte festa längre utan att bli helt förstörd dagen efter… Imorgon är det dags för Studio Paradise och jag är lite nervös för jag ska nämligen leda programmet då Anty är borta. Vet ej varför jag är nervös har ju redan gjort de en gång förut och jag jobbar i Studion varje vecka. Så det borde inte vara några problem. Men på senaste har jag börjat få lite ångest inför större moment som jag ska göra och jag fattar inte varför.. För jag är verkligen inte en nervös människa jag blir nästan aldrig sån. Aja det går säkert FETT bra! 🙂

Vi har iallafall lagt upp ett nytt matlagningsklipp om ni vill kika det 🙂

P&K

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply