Vardag

Taggad & trött!

HEJ! Asså snart spricker jag ju, vill så så så så gärna berätta om det här roliga samarbetet jag håller på med. Omg jag tror ni kommer älska det!!! Men är iallafall på väg hem från Sthlm nu, igår kväll jobbade vi och idag gjorde jag den här hemliga plåtningen och inspelningen. Asså jag är verkligen så taggad på detta. Jag går verkligen mot mina mål & drömmar just nu och det känns SÅ JÄVLA GÖTT.

För övrigt så är jag helt sluuuuuut i kroppen. Asså jag brääääände sönder mitt liv i solarium här om dagen vet ej om jag typ har haft sol sting eller om jag håller på bli sjuk? Kan man ens få sol sting utav solarium? Haha… är iallafall HELT slut och längtar hem till vår säng. Ni vet när de känns som att man skulle kunna sova i en vecka exakt så känner jag just nu! Soooo blog u GUYS tomorrow❤ PUSS

You Might Also Like

4 Comments

 • Reply
  Maria
  april 12, 2017 at 10:23 e m

  Vad du är fin. Gör du dina läppar på forma vita och kan du rekommendera dom. Kram. Söta.

  • Reply
   Jasmine Gustafsson
   april 13, 2017 at 10:56 f m

   Tack! Nej inte längre eftersom jag bor i Göteborg nu. Men forma vita är jätte bra! Skulle rekommendera dom 🙂 och här i Göteborg går jag till Annika på Plaza DI Laura ??

 • Reply
  Maria
  april 12, 2017 at 10:23 e m

  Vad du är fin. Gör du dina läppar på forma vita och kan du rekommendera dom. Kram. Söta.

  • Reply
   Jasmine Gustafsson
   april 13, 2017 at 10:56 f m

   Tack! Nej inte längre eftersom jag bor i Göteborg nu. Men forma vita är jätte bra! Skulle rekommendera dom 🙂 och här i Göteborg går jag till Annika på Plaza DI Laura ??

  Leave a Reply