Göteborg Smink Vardag

Home!

Åh jag är så glad över att vara hemma i våran lägenhet i Göteborg. Gårdagen va både rolig och fett stressig. Eller så är de jag som blir as stressad utav Sthlm som vanligt haha. Men usch hade en dålig dag igår.. men jobbet gick as bra i tisdags! Vi hade både Kevin och Ewelina på besök. Missade ni oss i live avsnittet så hittar ni det HÄR.

Igår spelade jag in en look book med mina underbara agenter på 2agency. Så jag sitter och klipper den just nu. Haha vi hade sån struggle igår, mitt minneskort va fullt och jag hade inte hunnit föra över matlagnings klippen ännu så nu hoppas jag att rosanna hinner skicka dom innan hon flyger till Dubai. KNAS annars.. Aja ska fortsätta jobba vidare nu! ❤ blog YA later! 

Kan vi ta en tyst minut? Jaaaaa lovar de kommer bli ett maxxat klipp med dessa nya babiez!

You Might Also Like