Samarbete Skönhet

Nytt hår! 

När jag va i Stockholm förra veckan så passade jag på att besöka min älskling Bobby. Vi satte om mitt tejp hår. Asså jag är fortfarande helt chockad över hur bra håret är som jag använder. Även om jag verkligen försöker vila mitt hår så mycket som jag kan så måste de ju stylas en hel del med tanke på mitt jobb. Gotta loook on fleek all the time haha!! Nää jag driver men ni förstår! Man vill ju inte se risig ut i live sändningarna.. 😉

Men mitt hår från toupema belgal är såååå bra i kvalitén. Tappar seriöst nästan inga slingor och mitt egna hår mår as bra utav av det. Det har inte slitit ett dugg, vilket va de viktigaste för mig när jag började med löshår. Så om jag är nöjd? JA!  Sen är ju Bobby kung på det han gör! Alltid lika nöjd 🙂

Ni kan läsa Bobbys blogg HÄR om ni vill ha lite hår inspo och annat kul! Nästa helg ska vi stå på sportgalan i Göteborg och hjälpa honom! Ses vi där? 🙂  

P&K

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply