Studio Paradise

Plåtning & drama i paradiset!

Hejsan mina finisar! Jag har haft så sjukt kul i Sthlm denna gången! Jobbet va toppen vi hade ju mina älsklingar Matilda och Saga på besök!! Hur kul är inte mitt jobb får liksom hänga med maaaah babes! Synd dock att Matilda fick lämna. Och sen kan vi ju diskutera om deltagarnas vidriga beteende men kommer ej göra det här. Så tycker jag att ni ska se veckans studio paradise, LÄNK

Så nog om paradise! Jag hann även med en sjukt rolig plåtning!! Så dom bilderna får ni snart! 😉 vi är lediga nästa vecka men jag ska upp till Sthlm ändå på måndag och fixa mitt älskade hår hos min älskling Bobby. Han är u Thailand just nu med Jimi det ser så jävla myyyyys ut!! Ni får gärna kika in hans blogg för hår tips och annat skoj. Ni hittar hans blogg häääääär

Jag ska även på ett sjukt spännande möte på tisdagen!! Wihooo det händer så mycket kul just nu!! ? Nu ska jag njuta lite utav vår solen! Puss babes ❤

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply