Samarbete Skönhetsbehandlingar

ATT TA HAND OM SITT YTTRE.

Ni vet ju hur viktigt jag tycker att det är att ta hand om sitt yttre. DET är viktigt enligt mig. Idag var jag förbi min favorit mys salong här i Göteborg Plaza Di Laura. Jag älskar att gå dit och bli bortskämd hos Emma. (Emma Hildesson är min hudterapeut) Hon är verkligen BÄST. Min hy är alltid som en bebis stjärt när jag går därifrån haha 😀 Min hy verkade må toppen också vilket var så skönt att höra för har fått lite finn attacker på senaste pga stress. Det kommer verkligen VARJE gång jag ska till Sthlm, min kropp känner verkligen av stressen..

Idag gjorde Emma iallafall en Exuviance AHA peeling kur! Då jag var lite torr i min hy. Det var sååååå himla skönt önskar jag kunde få er och känna det haha 😀 .. Emma brukar ge lite massage samtidigt DÖR va skönt det var haha! Fick lite rysningar.Sedan passade vi på att köra Cellox20 hårbortagnings maskinen jag har skrivit om förut. Den använde vi på mina polisonger, Fan va fult det ordet är polisonger?! Haha, ja jag hatar hår! Men jag avgudar Cellox20 det är verkligen helt smärtfritt och man blir av med hår på oönskande ställen, YAS BABY 🙂

Ni hittar Plaza Di Laura på Kungsgatan 11 i Göteborg. För priser och bokning ring till Emma Hildesson: 0703021258

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply