Vardag

New week!

Hello babes! Jag har haft världens skönaste helg. Med både chill och lite festligheter.  Jag går ju knappt ut längre vilket är såååå skönt! De enda gångerna det händer är när nån kompis fyller år typ. Det är så sjukt jag kan typ inte ens festa längre, ABSOLUT inte som jag brukade göra för nått år sen. Ligger seriöst döende i 3 dagar efter en liten utgång. Färsking är mitt förnamn nu.Men I dont mind. Jag älskar att göra annat på helgerna. För då kan man ändå sitta på här nu på måndagen levande utan att känna sig helt förstörd. 

Idag ska jag och Adrian planera och spela in lite nya klipp till er så ni har lite nytt att titta på! Pssst la upp ett nytt klipp igår där jag pratar om stress!  PUSS  

You Might Also Like

4 Comments

 • Reply
  .
  mars 15, 2017 at 6:41 e m

  va använder du för locktång? Den som du la ut för ett tag sen på snap som inte var sponsrad?

  • Reply
   Jasmine Gustafsson
   mars 16, 2017 at 10:14 f m

   Cerawand! LIVETS locktång 😀

 • Reply
  .
  mars 15, 2017 at 6:41 e m

  va använder du för locktång? Den som du la ut för ett tag sen på snap som inte var sponsrad?

  • Reply
   Jasmine Gustafsson
   mars 16, 2017 at 10:14 f m

   Cerawand! LIVETS locktång 😀

  Leave a Reply