Göteborg Skönhet

Hair Angered

HALLOJ! Idag är jag så jävla glad, för Göteborg har bjudit på sol!!! Och jag har haft livets tjej dag hos bästa Tina och gänget. Tog med mig Matilda också vi både behövde en riktig girls day. Så himla mysigt!! Älskar att vara ute i Angered hos Tina,hon är verkligen min extra mamma här i Göteborg. Hon ger mig alltid livets råd och så mycket pepp talk! Man är alltid taggad på livet efter att man har varit där! OCH så klart är man alltid ON FLEEEK i håret!? 

Jag tvättade håret och blev av med gula/röda pigment. Jag älskar ju när mitt hår är kallt även om jag är mörkare just nu. Och självklart så fick jag med mig massa nya hårprodukter! För ni vet att BRA hårprodukter är life.. de är viktigare en vad jag någonsin trott ? PS för er som vill lyssna på en skön podd om allt som har med skönhet att göra, in på radio play och sök på ”skönt snack om skönhet”!

 
 Tusen tack för idag alla fina vänner på hair Angered ni är guld❤ 

P&K

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply