Studio Paradise

Sthlm & Paradise

Well Hello! Jag sitter på mtr tåget på väg hem till Göteborg igen. Jag är såååååå bitter när vi satte oss på tåget så insåg jag att jag har glömt min laddare till datan hemma i Sthlm……. så TYPSIKT mig. Och jag har seriöst en miljard saker att göra på data fanskapet. Jag blir så stressad när sånt här händer. 🙁 Adrian är alltid så lugn och får panik på mig i sånna situationer ? haha medans jag får årets flipp och vill gråta typ. Jag hatar att jag är sån! 

Men men, nog om det. Igår spelade vi in ännu ett avsnitt utav Studio Paradise. Haha vi alla var JÄTTE flamsiga och knasiga igår och ingen utav oss förstod  varför. Kanske för att vi körde skol vecka, vi blev som barn igen haha.. men de är kul!! Allt måste inte va perfekt när man spelar in ett program speciellt inte live! 🙂  

Jag fick även testa att göra ett revansch prov från min säsong utav paradise. Haha så jävla kul… de känns verkligen som att paradise hotel var så lääääänge sen när dom visar gammalt material från min säsong. Haha jag va verkligen one of a kind där inne haha men de är ett sååååå sjukt kul minne nu när de har gått några år och man tittar på det i efterhand 😀 

Missade ni gårdagens Studio Paradise så kan ni titta på det häääääääär!

P&K

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply