Resor Samarbete Smink

Jag ska utbilda mig till makeup artist!!

I samarbete med Nordic Educations kommer jag gå min dröm utbildning! Nu kan jag äntligen avslöja att i sommar kommer jag att utbilda mig till makeup artist i soliga Marbella!!! Asså Makeup och Marbella?? Kan det bli bättre? FÖRSTÅR ni min lycka! Som ni redan vet så är smink, hår och fashion något jag brinner för! Jag får alltid höra att jag är väldigt duktig på att sminka mig men jag känner att jag vill vara mer utbildad i just det forumet. Att kunna titulera sig själv till makeup artist, det är en stor dröm jag har haft länge! Och att kunna jobba på ett mer proffsigt sett. Fattar ni hur kul vi kommer ha på Youtube-kanalen framöver mina Makeup-Junkie följare? 😉  ÅH blir taggad när jag skriver om det, är så redo för detta!!

Det roligaste är att ALLA elever på skolan från makeup artist, hairstylist och modellskolan kommer jobba tillsammans på säsongs finalens stora fashion show!! Hur grymt låter inte det? Så nu hoppas jag ju såklart att ni alla där ute som också brinner för skönhet vill hänga med oss!! Boka din plats redan nu!! Du väljer själv vad du vill bli, makeup artist eller hairstylist?
74638d22

Glöm inte att använda min erbjudande kod: ( jasmine1000marbella ). Så ger jag er 1000 kr rabatt babes!!! 

Skynda dig nu så att du inte missar chansen att hänga med på en riktigt rolig utbildning i glammiga Marbella i sommar som vi kombinerar med utbildning och härliga dagar i solen!

HÄR bokar du din utbildning!

 adobestock_64511693 marbella-skylt-strand

VI SES I SOMMAR! 🙂 

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply