Vardag

Morgon rutiner?

Hey dolls! Jag vaknade utav solen idag!! Hur nice? Det finns inget bättre en vår eller jo sommar såklart! Men våren är så himla fin tycker jag, man får typ en helt annan energi i kroppen vilket är exakt det jag behöver nu. En ny start, med mitt välmående som prio ett, det finns inget viktigare just nu en att jag själv ska må bra. 

Idag testade jag att göra smoothie till  frukost! Det ska jag fortsätta med för jag har otroligt skeva morgonrutiner. Äter typ aldrig frukost. Men det ska ändras, måste få upp min vikt har gått ner som fan på senaste inte bra alls! Vad har ni för tips på bra morgonrutiner? Vad äter ni till frukost och hur startar ni eran dag? Kommentera gärna 🙂 

Jag hade frysta hallon och blåbär samt lite kokosmjölk i. Toppade med chiafrön, sooo good!! 🙂  

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply