Skönhet Skönhetsbehandlingar

Bobby har gjort magi igen!

Hej darlings! FÖRLÅT! Har haft såååå fullt upp så har verkligen inte hunnit med bloggen. 🙁

Men igår var jag i Sthlm och passade på att byta ut mitt lös hår hos min favorit Bobby & hans fantastiska team. Jag är så jäkla velig med vilken hår färg jag vill ha och han förstår mig alltid direkt och trollar ihop nått så jag ska bli nöjd (TRUUUE LOVE) . Så igår bytte vi ut både färgen och längden på håret. Det blev verkligen såååå S N Y G G T! Jag har livets svall nu, Och jag måste även säga att håret Bobby använder sig utav från Toupema Belgal är svin bra i kvalitén jag tappade inte en enda slinga och mitt egna hår har verkligen redan växt ut en bit!! 😀

 

Jag äter ju såklart Bobbys Superhair piller samtidigt och dom har ni ju säkert läst om förut. Men om inte så kan ni läsa mer om pillerna HÄR 🙂

HUR FINT?! Jag känner mig som en människa igen haha i need my long hair .. 🙂 

You Might Also Like

4 Comments

 • Reply
  Sara
  januari 9, 2017 at 12:31 e m

  Hej! En fråga Jasmine! Har du någonsin känt dig utanför? Vad man ser av dig verkar du alltid vara så utåtriktad osv, men har du aldrig känt dig ensam eller utanför ??? Jag är 12 åt och är alltid utanför i skolan 🙁

 • Reply
  Sara
  januari 9, 2017 at 12:31 e m

  Hej! En fråga Jasmine! Har du någonsin känt dig utanför? Vad man ser av dig verkar du alltid vara så utåtriktad osv, men har du aldrig känt dig ensam eller utanför ??? Jag är 12 åt och är alltid utanför i skolan 🙁

 • Reply
  Tattoo
  februari 1, 2017 at 4:24 e m

  Hej fina! Kan du snälla lägga upp en bra bild på fotlänken du tatuerat på din fot? Vill ha exakt likadan 🙂

 • Reply
  Tattoo
  februari 1, 2017 at 4:24 e m

  Hej fina! Kan du snälla lägga upp en bra bild på fotlänken du tatuerat på din fot? Vill ha exakt likadan 🙂

 • Leave a Reply