Studio Paradise YOUTUBE

Gbg – Sthlm – Sthlm – Gbg 

Lil jäz on the road.. Hehe känner ni med mig? Men i dont mind! Är iallafall på väg hem till älskade Götet med Adrian. Vi jobbade igår kväll och spelade in hela två avsnitt utav studio paradise! Ni kan se gårdagens på viafree.se 🙂 fattade även att de bara är TVÅ avsnitt kvar att spela in hur sjukt? Tiden går fort när man har kul..?  

Nu tilll nått annat!! Jag har verkligen köpt på mig nästan ALLT jag behöver för att vi ska kunna börja med youtube. Jag vet att kanalen har vart dödare än en rutten fisk senaste veckorna men har inte haft nån data. Så de har nästan känts onödigt att filma klipp som inte kan klippas. Ja ni förstår! 

Nu när jag va hemma så satt jag och min syster och kollade gamla foton från när jag va tonårig. Jag va en sån hemsk rebellisk jävel med långt svart hår, piercad överläpp och hade alldeles för mkt luft..! Så jag tänkte att nästa klipp ska bli en ”story time” om just hur jag va när jag va yngre HAHA det kommer bli så cringe … men kul! 😉 

HAHA den här bilden är så rolig.. till alla er som undrar om vi har gjort slut, svar nej Adrian är bara VÄLDIGT trött på att jag dokumenterar allt i mitt liv ?❤️ haha åh I Love him sooooo much ❤️??

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply