Göteborg Skönhetsbehandlingar

Gårdagens lyx.

Hej darlings!! Hoppas allt är bra med er.

Asså åh igår blev jag riktigt ompysslad på hög mys nivå hos bästa Emma Hildesson som är hudterapeut på Plaza Di Laura. Tänkte berätta lite för er vad vi exakt gjorde. 
Jag har på senaste fått så omjämn hy. Med både ”små finnar” och typ ytliga blodkärl som har stört mig så mycket för jag har egentligen aldrig haft något problem alls med min hy… 

Emma på började även en hår borttagingsbehandling under mina armhålor JAG HATAR HÅR Haha! Till detta använde hon metoden CELOX 20

”Nya Cellox 20 är så snabb att du hinner ta en behandling på din lunch – utan att behöva hoppa över maten. Tekniken är en vidareutveckling av traditionell IPL-teknik men ligger numera väldigt nära lasertekniken vad beträffar såväl stabilitet som säkerhet och snabbhet.”

Cellox 20 är allstå en vidareutveckling av metoden ”IPL” som är smärtfri. Det kändes verkligen bara varmt runt området som behandlades jag har ju testat andra IPL metoder som gjorde piss ont.. men detta kändes verkligen inte alls på en smärt nivå. 
Vi använde även celox maskinen för att ”spränga” mina ytliga blodkärl och ta bort pigment omjänmheter i ansiktet. Det kändes ju dock en aning mer men de va en snabb smärta. Emma nämnde också  för att man ska veta att behandlingen tar på blodkärlen och pigmenteringen så ska de kännas lite,så det är helt ofarligt! 

Vill ni läsa mer om cellox 20 metoden så kan ni göra det HÄR. 🙂 

Vi gjorde även en klassik kemisk peeling. Efter peelingen så fick jag en jätte skön ”mask” som typ kändes som champagne på huden för de bubblade haha går inte riktigt att beskriva med de va så skönt. Och sist fick jag en lugnande mask som fick ligga på ansiktet.. Och som ett stort + så masserade underbara Emma mig!!  Omg i think i Love HER.. haha har verkligen hittat en SUPER mysig salong i Göteborg så värt!!! 

Vill ni boka tid hos Emma så gör ni det HÄÄÄR!

P&K ❤️

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply