Skönhetsbehandlingar

Fillers i Göteborg.

Hej darlings! 

Igår va jag ju som jag skrev förbi bästa Annika på Plaza di Laura här i Göteborg. Jag måste bara säga att den kvinnan är så underbar. Man har alltid kul hos Annika! Och hon är riktig duktig på det hon gör. Jag har ju trixat och testat de mesta, blivit missnöjd och nöjd framåt tillbaka. Så jag är jävligt kräsen med vem jag går till när de kommer till sånt här. OCH DE BORDE ALLA VARA! För de är trotsallt ett mindre ingrepp och främst att de är ens egna ansikte. Jag känner mig iallafall sjukt trygg i Annikas händer. 

Aja igår trollade iallafall Annika bort min arg rynka!! Samt lite botox runt mitt ärr i pannan. Vi trollade även till min näsa 😉 MED ENDAST FILLERS!! kolla så får ni se… 

för er som inte vet om de så tar de några dagar innan botoxen verker.. så om några dagar är min argrynka borta igen VIPS SÅ där! 

Stort tack till bästa Annika!! Vi ses garanterat snart igen! ? spana in hennes insta konto för mer utav hennes jobb @syster_yster_fillers ❤️

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply