Kläder Shopping Vardag

Faux fur & passfoto

HALLÅ! 

Idag var jag förbi polisen och fixade nytt pass. Haha tror seriöst de är första gången EVER jag lyckades ta en rätt så snygg pass bild… de händer ju lilsom aldrig #FETT NÖJD!!

Efter polisbesöket så åkte jag förbi posten för att hämta min nya AS BALLA jacka från Affingos. Omg den är så snygg, ni vet hur mkt jag älskar camouflage. Hela jackan är i camo mönster och inuti är den fodrad med världens mysigaste matrial. Och de bästa.. 

DEN HAR SÅ SNYGG FEJKPÄLS. Är typ i chock har aldrig sett en snygg fejkpäls i hela mitt liv. Jag har faktiskt slutat använda päls, har slängt de mesta och sålt en del. Så nu blir de bara fejk päls för hela slanten. kolla så fluffig och fin

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply
  Anna
  november 22, 2016 at 10:31 e m

  Hej! Sjukt snygg i jackan skulle vilja veta vilken storlek du valde? För att se hur den är storleks mässigt!

 • Reply
  Anna
  november 22, 2016 at 10:31 e m

  Hej! Sjukt snygg i jackan skulle vilja veta vilken storlek du valde? För att se hur den är storleks mässigt!

 • Leave a Reply