Vardag

Lugn halloween 

Hej darlings! 

Hoppas ni har haft en härlig halloween helg! Jag och Adrian har faktiskt bara tagit de rätt så piano den här halloween helgen. Vi var ute en stund i fredags men de räckte gott och väl haha.. trötta som vi blir efter EN utgång nu för tiden. Så igår hade vi mys kväll hemma i lägenheten so cooosy! ? 

Idag åkte vi in till stan en snabbis för att laga Adrians iPhone skärm haha vi båda är fan sämst på arr hålla våra mobiler i bra skick.. 


ÄLSKAR min nya tröja från chiquelle den är fan mysigast i världen.. Aja ville bara säga hej till er!  


PUSS SÅ LÄNGE MINA FINA ❤️

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply
  Liza
  oktober 30, 2016 at 4:12 e m

  Hej! Jag såg vloggen när du visade er lägenhet och förstod på dig som om att ni skall sälja en del och byta ut så småninomgom. Lite knäpp fråga kanske, MEN.. jag undrar om ni skall sälja den vita stora byrån i sovrummet? Väldigt intresserad isåfall!
  Vänligen, Liza

 • Reply
  Liza
  oktober 30, 2016 at 4:12 e m

  Hej! Jag såg vloggen när du visade er lägenhet och förstod på dig som om att ni skall sälja en del och byta ut så småninomgom. Lite knäpp fråga kanske, MEN.. jag undrar om ni skall sälja den vita stora byrån i sovrummet? Väldigt intresserad isåfall!
  Vänligen, Liza

 • Leave a Reply