Uncategorized

FOLK MÅSTE SOFTA OCH SPRIDA KÄRLEK.

Asså jag såg nyss ett klipp på youtube som gjorde mig skit irriterad, tänker inte nämna några namn.. men va fan är de för fel på vissa så kallade b kändisar i den här offentliga världen?! 

I det här klippet så sitter dessa människor och trash talkar andra offentliga människor ett ex antal gånger! Seriöst tror dessa folk att de här är nån slags vinning i deras karriär?! Jag menar jag må inte tycka om alla offentliga människor men inte fan skriver jag ut de på mina sociala medier? Eller säger personangrepp om nåns utseende i ett youtube klipp? USCH jag spyr det är så jävla  oprofessionellt och osmart.. 

Jag säger inte att jag har vart en ängel i tv, men vi alla har ett val efter på hur vi vill bete oss på våra sociala kanaler? Jag tycker att man alltid ska vara sig själv och köra sitt race. Vi har inte valt att bli förebilder men vi har ju ändå nått slags ansvar för vad vi skriver och vad vi lägger upp med tanke på att våra följare oftast är unga. Och när jag ser dessa så kallade ”profiler” göra nått sånt här så SPYR jag för de är så jävla töntigt att sitta och hoppa på nåns utseende. 

Jag känner som jag nämnde ovan att sitter man på ett stort följe VISA dina följare att de inte är okej att hoppa på nån annans utseende, eller åtminstånde HÅLLKÄFTEN om du tycker nått som kanske kan såra en annan människa. 

FY usch och blä!!! sök till ett annat program om ni är så jävla fame kåta. TRASH talka inte andra för de kommer ni bara förlora på i längden! ELLER så sprider man bara kärlek och kommer så mycket längre på de…  
TACK OCH HEJ MVH EN UPPRÖRD LIL JÄZ

You Might Also Like

4 Comments

 • Reply
  Tina
  oktober 27, 2016 at 7:56 e m

  Helt rätt! Har man inget gott att säga om någon så är det bättre att vara tyst..,
  Man kommer ingenstans och ingen öppnar dörrar till en skitsnackare! Men det krävs mogenhet och livserfarenhet att förstå detta. Du är smart och fattar hur det funkar ?

  • Reply
   Jasmine Gustafsson
   oktober 27, 2016 at 9:26 e m

   Exakt så???

 • Reply
  Tina
  oktober 27, 2016 at 7:56 e m

  Helt rätt! Har man inget gott att säga om någon så är det bättre att vara tyst..,
  Man kommer ingenstans och ingen öppnar dörrar till en skitsnackare! Men det krävs mogenhet och livserfarenhet att förstå detta. Du är smart och fattar hur det funkar ?

  • Reply
   Jasmine Gustafsson
   oktober 27, 2016 at 9:26 e m

   Exakt så???

  Leave a Reply