Studio Paradise Vardag

Tisdag

Hello darls! 

Idag är de tisdag och de innebär inspelningar utav studio paradise! Min bae kom hit nyss åååå vad jag har saknat honom!! Så ikväll är de work work work.. och imorgon åker vi hem till älskade Gbg! Så Nice ? 

Asså jag har liiite dilemma jag spelade ju in mitt första smink klipp i helgen, men är typ inte nöjd med det så kanske kommer göra om klippet men vi får se är fett kluven! Ha tålamod med mig Haha jag är verkligen perfektionist ibland så störigt! 

Nu ska hag hänga med bae! Puss så länge ❤️

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply
  Nadya
  oktober 28, 2016 at 9:38 e m

  Vart har du köpt dina örhängen? Du har alltid så fina!!

 • Reply
  Nadya
  oktober 28, 2016 at 9:38 e m

  Vart har du köpt dina örhängen? Du har alltid så fina!!

 • Leave a Reply