Skönhet Vlogg

Hair make over

Hello babes!

Idag var jag uppe svin tidigt och har suttit hos Bobby hela morgonen och fixat mitt hår. JAG ÄR SÅ NÖJD! Utan att överdriva nu de blev såååååå snyggt! Han fick till exakt den bruna färgen jag ville ha!! 

Efter färgningen så satte vi i löshår. Och jag måste säga att jag är helt chockad över hur fort de gick och hur lätt de känns på huvudet. Trodde typ att de skulle kännas tyngre. Vi använde oss utav ett tejp löshår som heter ”She” från toupema belgal . Åh de är så fint är så nöjd!!

Har så klart filmat hela frisör besöket idag & de kommer upp snart på kanalen, där berättar Bobby utförligt om hela behandlingen och alla produkter osv! 

PS! Bobbys egna hårpiller är även också ett mååååååste om ni vill få erat hår att växa snabbare dom hittar ni HÄR.

Nu ska jag sluta skriva så HÄR har ni resultatet… 🙂

PUSS! 

You Might Also Like