Skönhet Vardag

Lördag med prinsarna 

Hej babes!! Idag var jag verkligen uppe med tuppen. Så skönt att verkligen få saker gjort mår så bra utav de 🙂 Imorse åkte jag iallafall in till stan för att hänga med mina efterlängtade prinsar Bobby & Jimi. Jag äääälskar att umgås med dom, så jordnära och dom sprider så mycket kärlek så man blir helt glad i själen.

Men jag träffade även Bobby för att vi skulle kolla lös hår till mig! JA ni läste rätt .. känns typ konstigt att skriva de? Har ju aaaaaldrig haft lös hår. Men jag känner att jag saknar mitt långa hår så så såååå mycket plus att jag verkligen behöver en förändring just nu älskar de ljusa men saknar de mörka liiite. 

Men ska inte bli för mörk vi ska blanda ihop nån lyxig ljus brun färg!! Åh can’t wait!!! Så jävla taggad! Så på måndag ska jag bli ompysslad tänkte även filma de till youtube så ni får se allt! 

På tal om youtube jag måste springa nu ska hem till Rosanna och spela in smink klippet jag tidigare berätta om! Stay tuned babes! PUSS ❤️

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply