Vardag

The weekend

Hej dolls! Jag har typ softat hela helgen förutom i lördags. Haha asså jag vet inte hur man festar längre de slutade i karatefylla. Ännu ett tecken på att de inte är min grej ? Aja nog om de!

Idag har har faktiskt bara hängt med kayla vi passade på att fixa våra naglar blev så nöjd!! Resten utav veckan är rätt så chill. Men jag tänkte åka till Sthlm har lite att göra i den kaos staden! Plus att min babe adel fyller år så de ska firas! 😀 

Hoppas ni har haft en fin måndag darlings! ❤️

You Might Also Like

4 Comments

 • Reply
  Anna
  oktober 18, 2016 at 1:29 f m

  Hej finaste Jasse! Jag undrar hur bra vänner du och paow egentligen är? Paow verkar verkligen bry sig skitmycket om dig och anser att du är hennes bästa vän, men du verkar inte bry dig så mycket av vad man har sett. Har något kommit emellan er? 😮 För man trodde ju ändå att du av alla skulle fira hennes födelsedag, och nu verkar det som att fira Adel (paows roomie) är viktigare? Även på sociala medier visas detta tydligt, men jag kanske har fel. För du verkar ändå vara en person som visar väldigt mycket kärlek vilket är superfint, däremot så har jag inte sett dig visa någon vänskapskärlek mot paulina trots att hon lagt ut så mkt fint om er två.

  Puss <3

  • Reply
   Jasmine Gustafsson
   oktober 20, 2016 at 6:55 e m

   Hej Anna! Nu är de så att de händer en del nya saker i mitt liv och mitt privatliv. Jag och min pojkvän har just skaffat egen lägenhet och det var därför jag va kvar i Göteborg för jag ville fixa till lägenheten vilket är prio ett just nu. De här vet Paulina om. Vi är lika nära oavsett vad, de är inget jag ens känner att jag ska behöva förklara bara för att jag inte lägger ut massa kärleks vänskaps bilder. Hoppas du förstår vad jag menar 🙂 kram

 • Reply
  Anna
  oktober 18, 2016 at 1:29 f m

  Hej finaste Jasse! Jag undrar hur bra vänner du och paow egentligen är? Paow verkar verkligen bry sig skitmycket om dig och anser att du är hennes bästa vän, men du verkar inte bry dig så mycket av vad man har sett. Har något kommit emellan er? 😮 För man trodde ju ändå att du av alla skulle fira hennes födelsedag, och nu verkar det som att fira Adel (paows roomie) är viktigare? Även på sociala medier visas detta tydligt, men jag kanske har fel. För du verkar ändå vara en person som visar väldigt mycket kärlek vilket är superfint, däremot så har jag inte sett dig visa någon vänskapskärlek mot paulina trots att hon lagt ut så mkt fint om er två.

  Puss <3

  • Reply
   Jasmine Gustafsson
   oktober 20, 2016 at 6:55 e m

   Hej Anna! Nu är de så att de händer en del nya saker i mitt liv och mitt privatliv. Jag och min pojkvän har just skaffat egen lägenhet och det var därför jag va kvar i Göteborg för jag ville fixa till lägenheten vilket är prio ett just nu. De här vet Paulina om. Vi är lika nära oavsett vad, de är inget jag ens känner att jag ska behöva förklara bara för att jag inte lägger ut massa kärleks vänskaps bilder. Hoppas du förstår vad jag menar 🙂 kram

  Leave a Reply