Skönhetsbehandlingar

Punktera läppar?

Hejsan alla babes! 

Idag har jag vart förbi bästa Annika på salong Plaza Di Laura här i Gbg. Nu undrar ni kanske vad fan punktera läppar är? Haha.. de låter jävligt äckligt och konstigt. 

Men ni som har följt mig i några år nu vet ju vilket kaos jag har haft med mina läppar fram och tillbaka haha.. men nu har jag blivit av med de sista som skulle bort som va riktigt fult. Nämligen ytliga knölar som jag hade på min överläpp. ASSÅ så fult men har typ inte vågat ”punktera” knölarna för de lät som att de skulle göra så satans ont. Men nu i efterhand kan jag säga att punktera va en barnlek!  (Eller så börjar jag bli SJUKT härdad haha) 

Jag har verkligen gjort allt nu som kan göras för att jag ska känna mig 100% nöjd i mina läppar. Men självklart önskar jag ju att jag kunde spola tillbaka tiden och aldrig förstört dom så som jag gjorde. Men men! De är lätt att vara efterklok. 

Och till er nu som ba ”men varför fyller du dom fortfarande?” 

Det är endast små små fina touch ups jag gör för att få tillbaka min fina form jag hade engång i tiden. Och efter att ha haft så mkt preparat som jag hade för 3 år sen, så kan ni fatta själva hur de blir när man sedan tömmer. Dom ser jävligt trötta ut. 

Men nu är dom verkligen på väg tillbaka 🙂 Ska till Annika igen nästa vecka så ska vi fylla ut de sista för att få tillbaka mina fina läppar! Åh de känns så bra att jag har hittat en bra klinik här i Göteborg!

 Så till mina läsare i Gbg som funderar på fillers eller andra behandlingar gå in på @_syster_yster_fillers  instagram för massa bilder och annan info eller vill du kanske boka tid? Boka med mitt namn så får du 15% på din boking  🙂 gå in på boka direkt/Plaza Di Laura/Annika Johansson. 


Så här såg de ut direkt efter Annika har klämt ut preparat i knölarna som va ytliga. 

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply