Vardag

HEJDÅ SEPTEMBER.

Hej men hejdå till september. Allvarligt talat så har september vart en sån sjukt dålig månad. Så jag är så redo att vinka av dig, så BYE. 

Ny månad nya tag? Eller vad brukar man säga.. Jag är så jävla bitter nu förtiden haha eller iallafall när jag ska typ ska festa? Det är förmodligen ett FETT jävla tecken på att jag har tröttnat på den delen utav livet just nu.. jag stör mig seriöst bara på folk ute. Jag funderar på att vara nykter fram tills min födelsedag är. Främst för att de är så tråkigt att ligga bakfull en halv helg? Fattar ni hur onödigt de är? Haha.. jag trodde aldrig jag skulle skriva så här för typ två år sen. 

Men just nu vill jag bara satsa på mig själv och mitt förhållande jag vill liksom bara ha trygghet och positiv engeri runt omkring mig.. 

Åh usch jag har hemlängtan till mitt andra hem Göteborg. Jag saknar min pojkvän så mycket. Och jag längtar tills vi åker tillbaka efter jobbet på tisdag. Då får jag se nya lägenheten också. Tänkte vlogga lite nu i veckan så ni också får se den ❤️:)  

Nu ska jag fota mammas lägenhet här hemma för den börjar bli för stor för henne och bo i. Vi hörs babes! PUSS 

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply