Studio Paradise

Nerver och livesändning

GUD!! Asså darlings fan va kul det var igår och spela in studio paradise! 🙂 men helvete vad nervös jag va. Jag har ju liksom blivit van vid att sitta i live sändning men igår skulle jag leda programmet själv med Adrian. Det var verkligen många bollar i luften samdigt, typ vilken kamera man ska titta in i och massa andra små saker. 

Men nu har jag iallafall gjort de, och är så glad för jag får verkligen utvecklas i de jag vill jobba med, kan inte bli bättre!! Hoppas ni tyckte jag var duktig även fast de var my first time! Jag hade iallafall svin kul och det är de viktigaste! 😀 

Missade ni avsnittet så finns det på viafree.se 🙂 PUSS BABES 

Gårdagens outfit

Body: Mary.jbox 

Byxor: Affingo 

Styling: Hanna Lindblom 

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply