Vardag

Lever!

Hej bloggen! Det va inte igår.. Jag har haft så mycket som har hänt i mitt liv på senaste helt sjukt faksikt. Kan verkligen säga ”när livet händer ni vet.. 

Både goda och dåliga nyheter! För några veckor sen fick jag och Adrian Studio paradise jobbet ihop vilket är såååå jävla kul!!! Ni vet när man känner att allt flow bara rullar.. Jag började i samma veva ”vlogga” på min nya YT-kanal ( Jasmine Gustafsson ) Och allt kändes liksom som att det var på rätt väg igen. Och jag hade framför allt väldigt kul! 

Sen såklart så kan alltid allt vända jag är typ sämst på att just hantera sånt. Ni vet när man typ nästan ger upp för att man ramlar ner igen. Och om jag HATAR att jag är sån. Det är verkligen nått jag jobbar på varje dag. För det finns inget annat i världen jag vill göra en att jobba framför kameran som jag gör. Finner verkligen glädje i det och jag älskar det! 

Men som sagt ibland går de inte som man vill. Och i det här fallet var de att min älskade mormor lämnade oss för ca 2 veckor sen. Och de blev verkligen en down hill för mig. Men nu har jag haft tid att vara med min familj och ge min mormor och oss ett avslut. Och de känns så himla bra för nu dansar hon med alla fina änglar där uppe❤️ 

Men jag lovar nu ska jag bli bättre. Och mer vloggar  och annat skoj kommer komma! För jag har verkligen kul med er som följer mig varje dag, ni betyder så mycket för mig ni är guldvärda som låter mig fortsätta göra de jag älskar och finns där för mig varje dag! VÄRLDENS BÄSTA FÖLJARE. Glöm aldrig det! 

Det här kanske va lite blurry skrivet men just så har de vart.. Och med det vill jag säga att glöm inte heller bort att inget är för givet och att ta vara på livet och säg att ”jag älskar dig” till era nära och kära ❤️ 

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply