Skönhet Vardag

Hår fix

Hola! Idag har var vi förbi min favorit hår salong i Gbg. Nämligen Hair Angered! Går alltid till dom när jag är här.. Dom är verkligen grymma med mitt hår och får alltid till den där perfekt kalla tonen jag vill ha. Förut brukade jag inte göra sånna här små besök hos frisören en gång i månaden men nu gör jag det eftersom den ljusa färgen lätt faller tillbaka till de gula, och det vill jag ej! 

Jag trivs så bra i ljust hår just nu de är så somrigt! Tro de eller ej men mitt hår är inte alls så slitet som man trodde att de skulle vara vid de här laget. För jag har börjat använda bättre schampoo och balsam! Lite dyrare med bättre för håret 🙂 

Underbara Tina fixade även en plattång och en sån mindre tång så jag kan skapa mer volym i hårbotten! Wiie 🙂 dom är verkligen så Goa på Hair Angered! Tips till alla er som har vägarna förbi åk dit! 🙂 


Så nöjd!!!

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply
  Amanda
  juli 5, 2016 at 12:47 e m

  Är du och Adde polare?

 • Reply
  Amanda
  juli 5, 2016 at 12:47 e m

  Är du och Adde polare?

 • Leave a Reply