Vardag

Ojsan!

Hello! Har totalt glömt av bloggen hehe förlåt 🙂 vi har iallafall haft en super oklar midsommar.. Vi skulle åkt till Båstad men samma dag blev det inställt så vi drog till käringön som ligger en liten bit utanför Göteborg. Det var riktigt Nice. Men det blev ingen mega fylla.. så de var skönt 🙂

Igår tog vi det bara piano och idag ska vi nog också chilla 🙂 vädret är så jävla dåligt här.. Så igår var jag lagom sugen på att dra till Sthlm med tanke på att dom hade 28 grader.. Men ska nog dit i veckan måste fixa lite stuff!

P&K

You Might Also Like

6 Comments

 • Reply
  Lina
  juni 26, 2016 at 10:26 e m

  Hej fina du! Jag måste bara fråga om du har fixat dina tänder? Tänkte på om du har fasader?

  • Reply
   Jasmine Gustafsson
   juni 28, 2016 at 4:27 e m

   Hej! Jag hade tandställning i ett år när jag var lite yngre, så värt! Men inga fasader 🙂 kram

 • Reply
  Lina
  juni 26, 2016 at 10:26 e m

  Hej fina du! Jag måste bara fråga om du har fixat dina tänder? Tänkte på om du har fasader?

  • Reply
   Jasmine Gustafsson
   juni 28, 2016 at 4:27 e m

   Hej! Jag hade tandställning i ett år när jag var lite yngre, så värt! Men inga fasader 🙂 kram

 • Reply
  Julia
  juli 5, 2016 at 12:01 e m

  Vilka ögonfransar använder du????

 • Reply
  Julia
  juli 5, 2016 at 12:01 e m

  Vilka ögonfransar använder du????

 • Leave a Reply