Skönhet Skönhetsbehandlingar

Ompysslad

Igår var jag förbi forma vita som jag nämnde innan! Åh asså de är så himla mysigt och vara där (även fast de är nålar) så lyckas man alltid känna sig så himla ompysslad där! Dr Calle är som tidigare bekant en utav få som faktiskt får röra mitt ansikte. 

Den här gången körde vi en liten touch up på mina kindben. Och testade även på att lägga pytte lite filler i hakan för att få mer  kontur i ansiktet. And wooooooow! Är lite svullen forfarande med jävla snyggt blev det! 😉 

Kan från botten utav mitt hjärta rekommendera forma vita till er! Utan att detta är nått typsikt reklam inlägg så är dom enligt mig bäst i sthlm!! Forma vita har även nygligen öppnat upp en till klinik på Södermalm i Sthlm! 
Så vill ni boka tid spana in deras hemsida eller insta för mer info! 

 • Insta: forma_vita
 • Hemsida: www.formavita.se 

You Might Also Like

8 Comments

 • Reply
  Anna
  juni 18, 2016 at 3:05 e m

  Jag måste säga att du har ett väldigt fint ansikte. Vad är det mer än kinderna och läpparna du har gjort. Jag såg att du i ett tidigare inlägg skrivit att du lagt lite ”här och där” så tänkte bara höra om du kan dela med dig av det? Skulle verkligen uppskattas!

  • Reply
   Jasmine Gustafsson
   juni 18, 2016 at 7:44 e m

   Har gjort läppar förut men har tömt dom nu! Så nu är de bara lite botox i panna och kindben samt de nya jag testade nu 🙂 annars har jag inte gjort nått mer 🙂

 • Reply
  Anna
  juni 18, 2016 at 3:05 e m

  Jag måste säga att du har ett väldigt fint ansikte. Vad är det mer än kinderna och läpparna du har gjort. Jag såg att du i ett tidigare inlägg skrivit att du lagt lite ”här och där” så tänkte bara höra om du kan dela med dig av det? Skulle verkligen uppskattas!

  • Reply
   Jasmine Gustafsson
   juni 18, 2016 at 7:44 e m

   Har gjort läppar förut men har tömt dom nu! Så nu är de bara lite botox i panna och kindben samt de nya jag testade nu 🙂 annars har jag inte gjort nått mer 🙂

 • Reply
  Emma
  oktober 4, 2016 at 9:42 f m

  Hej Jasse! Jag undrar hur många gånger du har fyllt kindbenen? Du är så snygg!

  • Reply
   Jasmine Gustafsson
   oktober 7, 2016 at 1:51 e m

   Hej! 3 gånger men med mellan rum 🙂

 • Reply
  Emma
  oktober 4, 2016 at 9:42 f m

  Hej Jasse! Jag undrar hur många gånger du har fyllt kindbenen? Du är så snygg!

  • Reply
   Jasmine Gustafsson
   oktober 7, 2016 at 1:51 e m

   Hej! 3 gånger men med mellan rum 🙂

  Leave a Reply