Shopping Smink Vardag

Fransar & Sthlm

Hej babes! Igår åkte jag till Sthlm en snabbis för att besöka forma vita idag! (Skriver mer om det i ett inlägg sen)  och finaste Jossan hann fylla mina fransar en snabbis imorse också! Efter det hade jag lite ärenden. Har ändå hunnit med en del innan jag satte mig på tåget igen mot Gbg! 

Har så tråkigt på tåget standard.. Så har plogat igenom säsong 1 utav game of thrones Adrian har fått mig helt fast. Men jävlar vad alla har haft rätt WOW vilken serie!! 😉 

PS till er som inte pallar med att göra fransförläning så hittade jag en sida som säljer FETT fina fransar. Du kan även använda dom flera gånger! Hade sånna inne i huset i Karibien använde 3 olika modeller i typ 5 veckor innan dom blev slitna så värt 😉 

P&K

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply
  Linda
  juni 16, 2016 at 6:54 e m

  Vad heter sidan där du hittade lösögonfransarna? Kram

 • Reply
  Linda
  juni 16, 2016 at 6:54 e m

  Vad heter sidan där du hittade lösögonfransarna? Kram

 • Leave a Reply