Skönhetsbehandlingar

Forma vita

Igår var jag och besökte forma vita. Det var ett tag sen jag var där. Och det är alltid lika trevligt och vara hos dom! 🙂 Jag har fått rätt så kass hy på senaste, så jag testade att göra en kemisk peeling och derma pen!

Jävlar vilken behandling!! Haha kemisk peeling sved rätt så mycket och var kanske inte det skönaste jag har gjort! Men man överlever har gjort värre saker haha.. 😉

Efter peelingen så testade jag derma pen! Vilken grej!! Det är som en penna med massa nålar. Så jag fick alltså ca 1,5 miljon nålstick i ansiktet! Det låter läskigare en vad det är. Det kändes faktiskt väldigt lite. 


Efteråt lägger man en skön lugnade mask på ansiktet. Och redan idag så känns min hy bättre och alla små finnar är liksom uttorkade och hyn känns mer åtstramad! Sooo Nice!

Jag ska tillbaka till forma vita nästa vecka igen och besöka Calle för lite fillers! Wiie 🙂 ni kan läsa mer om behandlingarna på www.formavita.se

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply
  Linnea
  juni 10, 2016 at 7:53 f m

  Snälla snälla bild på din vinge tatuering, och berätta lite om du kan om den:( älskar dig queen

 • Reply
  Linnea
  juni 10, 2016 at 7:53 f m

  Snälla snälla bild på din vinge tatuering, och berätta lite om du kan om den:( älskar dig queen

 • Leave a Reply